Pepiniera vand butasi vita de vie altoita Buzau

Pasiune de generatii transformata in Pepiniera vand butasi vita de vie altoita Buzau

Bine ati venit! Acum sa ne descriem succint activitatea si produsele noastre. Va rugam sa va inarmati cu rabdare si sa parcurgeti randurile de mai jos. Ele fac primul pas in stabilirea relatiei client-vanzator si este foarte normal sa cunoasteti pepiniera care va furniza cel mai bun material saditor viticol si dendrologic. In primul rand, ne caracterizam prin: Calitate, Servicii si Diversitate! Calitatea este esenta a ceea ce face Pepiniera vand butasi vita de vie altoita Buzau atat de distinctiva. Am dezvoltat masuri de control al calitatii pentru a proteja vitele noastre de vie si terenul pe care sunt crescute de paraziti si agenti patogeni. In plus, programele de intretinere, inspectie si testare in curs de desfasurare se asigura ca produsele noastre indeplinesc chiar si depaseasc cele mai inalte standarde din industria viticola romaneasca. Atentia la serviciile Pepiniera vand butasi vita de vie altoita Buzau a fost inradacinat in filozofia operationala inca din prima zi de functionare. Fiecare membru al echipei noastre, cu talente unice si abilitati este  mereu dornic sa impartaseasca cunostiintele, pregatirea si experienta cu, clientii nostrii fideli. Noi credem in servicii personalizate, care pun accentul pe un raspuns rapid si solutii de durata. Este placerea noastra sa va servim si va incurajam sa ne adresati orice intrebari legate de vanzarea si plantarea de vita de vie altoita. Diversitatea, pe langa calitate  este ceea ce clientii nostri au ajuns sa aprecieze cu adevarat de-a lungul anilor. Este mai usor sa achizitionam toate produsele necesare din acelasi loc! Ne mandrim cu oferta unei varietati foarte mari de produse si soiuri pentru satisfacerea nevoilor unei piete in plina expansiune. La Pepiniera vand butasi vita de vie altoita Buzau ne straduim sa satisfacem cerintele dumneavoastra, atat cu privire la tipul de produs cat si la timpul de livrare. Va invitam sa observati gama noastra larga de butasi vita de vie altoita de vanzare, pomi fructiferi altoiti de vanzare, butasi de trandafiri altoiti de vanzare, pomi nuciferi, plante exotice, decoratiuni de gradina si sa deveniti clientul nostru.

 

Daca sunteti pe punctul de a planta o vie familiala sau comerciala este imperativ sa incepeti cu cel mai bun material saditor de vita de vie pentru a asigura sustenabilitatea pe termen lung si succesul investitiei . Butasii de vita de vie cumparati de la Pepiniera vand butasi vita de vie altoita Buzau vor fi, cel mai probabil, una dintre cele mai mari cheltuieli initiale, altele decat pregatirea terenului propriu-zis. Soiul, tipul si alegerea portaltoiului vor avea un impact major. Vita de vie sanatoasa da oricarei podgarii nou-infiintate o sansa mult mai mare de succes . Dupa succesul in plantare al anilor 2000, multe pepiniere s-au extins prea mult si calitatea de vita de vie a scazut vertiginos. Probleme cu boli, virusi si alte maladii au afectat materialul saditor la pepinierele nou infiintate, datorita cererii mari de pe piata dar si de la cele de stat. In cele din urma, cei care au avut cel mai mult de suferit au fost cultivatorii, care au pierdut, de multe ori, un numar substantial de plante tinere in primele etape ale dezvoltarii butasului de vita de vie, lucru care este cel putin deprimant din punct de vedere economic si viticultural. Multi cultivatori din Romania s-au bazat pe unele pepiniere din tara pentru a achizitiona portaltoi. Insa acesta de multe ori era bolnav, asa ca am recurs la import de material saditor dezvoltat in laboratoarele din Ungaria. Incurajam producatorii care doresc sa plaseze comenzi mari la pepiniera noastra sa isi aloce timp pentru a ne vizita in timpul fazei de productie- oricand de primavera pana toamna. Aratati-ne ca va pasa de calitatea materialului saditor viticol pe care il doriti si o sa il primiti de la noi. Pepinierele de vita de vie si pomi fructiferi din Breaza, judetul Buzau au o reputatie buna, dar ar trebui luate unele masuri de precautie. Va reamintim, cu cat va pasa mai mult de calitatea vitei dumneavoastra de vie, cu atat este mai probabil sa va interesati despre producatorul sau. Dar aveti in vedere ca pepinierele de vita de vie sunt cunoscute a avea productie neregulata, de multe ori, atat in ​​materie de calitate cat si de cantitate. Intr-un fel, acest lucru reflecta dificultatea de a produce material saditor vita de vie de inalta calitate, chiar si in pepiniere cu experienta. Inca o data, discutati cu noi despre problemele de calitate, precum si de alegerile de soiuri, clone si portaltoi. Avem o multime de informatii de impartasit! Cumparati material saditor altoit de la profesionisti, decat sa va multumiti cu ceva care nu este potrivit pentru arealul dumneavoastra. Intotdeauna noi am vandut butasi de vita de vie altoita si certificata de cea mai buna calitate!

Pepiniera vand butasi vita de vie altoita Buzau
Asa arata o vita de vie cu material saditor achizitionat din pepiniera noastra in urma cu 8 ani si ingrijit conform specificatiilor specialistilor nostri. Imagine realizata in via d-lui Iorga C., Jud Dolj, loc. Cetate. Sunati acum! 0765464617

Alegerile dumneavoastra vor fi ghidate de evaluarea solului si a climei zonei de plantare. Este nevoie de o analiza atenta pentru a asigura combinatiile potrivite pentru succesul pe termen lung. Caracteristicile solului si potentialul de vigoare sunt esentiale pentru alegerea portaltoiului si a soiului de vita de vie altoita. Parametrii climatici, in special durata sezonului de crestere, precipitatiile si temperaturile scazute de iarna sunt critice pentru supravietuirea si maturarea vitei de vie. Acuratetea predictiilor vor fi legate direct de succes. De asemenea, densitatea plantarii vitei de vie in functie de caracteristica de vin sau de masa va fi o decizie foarte important care va avea un impact in luarea deciziilor vis-à-vis de portaltoi si sistemul de spalier. Vitele de vie importate in ies pur si simplu din discutie la Pepiniera vand butasi vita de vie altoita. Va rugam achizitionati vita de vie din import. Acestea compromit integritatea unui sistem de carantina bine stabilit pentru importul legal de material saditor de vita de vie si, deseori, nu va duce la productia unui vin de o calitate mai buna decat acela pe care il puteti obtine de la o pepiniera interna. Mai mult, riscati sa plantati vita de vie bolnava care va compromite cultura deja existenta. Pe langa aceasta aclimatizarea soiului de vita de vie este foarte importanta mai ales pentru buzunarul dvs. deoarece riscati sa nu se prinda. Achizitionarea de vita de vie din import poate parea atractiva datorita pretului mic dar analizati ca si cei care importa si vand trebuie sa obtina un profit. Costurile de import, fie el legal sau ilegal sunt destul de mari si pretul final trebuie mentinut sub cel al materialului autohton. De asta, exista o foarte mare probabilitate ca cel care importa sa cumpere vita de vie de calitatea II sau III pentru ca pretul sa fie mic si sa renteze. Daca sunteti calculat, evaluati bine piata inainte de achizitionare. Comparati preturile si cereti informatii despre calitate si soiuri. Intotdeauna pretul mic ascunde ceva dubios iar atunci cand orizontul de timp pana cand veti vedea ce ati plantat este mare, nu va sfatuim sa riscati sa achizitionati butasi de vita de vie din piete sau de la persoane care nu pot dovedi provenienta si calitatea materialului saditor. Multe persoane fac greseala de a se bucura de un pret mic dar ulterior vor replanta si pretul se va dubla. Si noi, la Pepiniera vand butasi vita de vie altoita Buzau suntem constienti de situatia economica actuala si incercam sa mentinem un pret cat mai atractiv la butasii de vita de vie. Consideram ca un numar mare de clienti care cumpara la un pret mediu aduce acelasi profit decat un numar mic de clienti care cumpara la un pret mare. Ne dorim un numar mare de clienti si suntem siguri ca fiecare client este cartea noastra de vizita prin calitatea vitei de vie achizitionate de la noi.

 

 

Comandati la timp

Deoarece vitele de vie sunt altoite cu un an inainte de livrarea propriu-zisa. Sunati-ne si impreuna vom stabili perioada livrarii. De obicei butasii de vita de vie de vanzare parafinati sau radacina libera sunt pregatiti de livrare in jurul datei de 15 octombrie cand au intrat in repaus vegetativ (Atentie! Inainte de aceasta data orice achizitie este supusa indoielii ca vita de vie a fost scoasa din pepiniera cand inca era in vegetatie, lastarii si frunzele fiind rupte!)

Data livrarii este foarte importanta. Impreuna decidem perioada livrarii care intra in pretul de achizitie la cantitati medii si mari, in functie de calitatea pregatirii terenului, starea solului pentru plantare si capacitatii dumneavoastra de a stoca in mod corespunzator vita de vie in cazul in care exista o perioada de pauza intre livrare si plantare. Vom astepta pana cand sunteti gata sa primiti si sa plantati butasii de vita de vie. Acestea vor fi complet in repaus vegetative cand vor fi livrate.

 

Detaliem si corectam o idee gresita foarte des intalnita printer clientii nostri. Perioada de plantare a vitei de vie este echivalenta cu perioada de repaus vegetativ, mai putin perioadele cu ger, zapada sau inghet. Cu toate acestea este recomandat sa plantam vita de vie toamna in gropi sapate cu cel putin 2 saptamani inainte de plantare (minim 40X40X40cm) pentru a permite butasului de vita de vie sa se obisnuiasca cu solul in care a fost plantat si sa dezvolte radacini adventive primavare. Astfel castigam un an la datul pe rod si suntem siguri ca succesul de plantare va fi de peste 98%. Daca plantarea se face de toamna, la Pepiniera vand butasi vita de vie altoita Buzau, garantam prinderea ei. Va rugam sa acordati o atentie deosebita urmatoarelor instructiuni:

Testarea butasilor de vita de vie altoita: Pepiniera noastra nu vinde butasi de vita de vie pana ce acestia nu au fost testati de virusi. Faceti o taietura intr-o mica parte a butasului de vita de vie pentru a verifica viabilitatea lemnului, adancimea ranilor de dezmugurire, decolorare interna intensa, sau alte nereguli. Plantele taiate si inspectate trebuie sa fie reambalate si redepozitate la rece pana la plantare.
Portaltoi, altoi sau muguri: Minimum 5 muguri ( de preferat 5 muguri in total) pe altoi cu cel putin 5 cm de internod sub mugurul baza . Lungime minim de circa 12/40 cm si maxima de 17/40 cm
Altoiul si radacinile: Diametrul minim de 1 cm la altoi. Lungimea maxima totala a butasului de circa 55 cm.
– Gruparea: Manunchiuri de cate 20 de vite de vie, toti butasii aranjati in aceeasi directie in manunchi. Fiecare manunchi este legat cu grija si fixat cu cel putin 2 bucati separate de sfoara, rachita sau alte materiale. Fiecare manunchi contine butasi din acelasi soi si este etichetat corespunzator. –
Ingrijirea butasilor: Butasii de vita de vie de vanzare trebuie sa fie mentinuti la umezeala si racoare pentru a evita deshidratarea sau iesirea mugurilor. Pentru depozitarea butasilor de vite de vie, amenajati un loc racoros, intunecat si putin umed. Asezati legaturile in rumegus sau nisip umed. Asigurati o inspectie regulate. Inainte de livrare radacinile butasilor de vita de vie de vanzare de la noi sunt innmuiate in fungicid pentru protectie impotriva mucegaiului si a manei. Verificati vita de vie, de preferinta la livrare. Din fiecare legatura, efectuati o examinare a imbinarilor altoiului, testati elasticitate prin flexiuni, testati grosimea radacinii si a altoiului si examinati calitatii mugurilor. Nu plantati vita de vie de proasta calitate! Plantati vita de vie in mod corespunzator!
Noi, la Pepiniera vand butasi vita de vie altoita Buzau, va vom oferi instructiuni clare si metode de plantare. Nici chiar cele mai sanatoase vite de vie nu se pot tolera tehnici de plantare defectuoase. O groapa adanca, solul bine tasat in jurul radacinilor, lungimea maxima a radacinii pozitionata in jos, distanta corespunzatoare a imbinarilor altoiului deasupra suprafetei solului, ingrasamant adecvat si controlul buruienilor vor contribui la o noua vita de vie infloritoare. Uniformitatea vitei de vie este unul dintre cei mai importanti factori care contribuie la productia de vinuri de inalta calitate. In cazul in care un producator trebuie sa inlocuiasca in mod constant vita de vie care este pe moarte, uniformitatea este compromisa, iar podgoria va fi compusa din vita de vie de toate varstele. Costul economic de replantare este enorm. Considerati anii de productie pierduti, costurile de plantare si mentinere a vitei de vie afectate, si costurile suplimentare de replantare si crestere a vitei de vie inlocuite. Inlocuirea vitei de vie ar putea depasi cu usurinta de 10 ori costul initial si nu exista nici o comparatie pentru uniformitatatea pierduta. Varsta vitei de vie este, de asemenea, o componenta cheie a calitatii vinului. In cazul in care butasii de vita de vie sunt afectati, este probabil ca podgoria sa nu se dezvolte pana la intreaga maturitate. Francezii deseori spun ca vinul de calitate nu poate fi produs pana cand vita de vie nu atinge o maturitate de minim 10 ani. O vita de vie productiva ar trebui sa traiasca 40-50 de ani.